YOUR BUSINESS, OUR CARE
Home
Links
Inloggen
Online boekhouden

Voordelig online boekhouden bij Administratiekantoor FLEX4YOU.


Online boekhouden is na internetbankieren de volgende stap op het gebied van modern zakendoen. Als u uw financiële administratie beter en efficiënter wilt laten communiceren met mij of direct bestanden wilt uitwisselen zonder steeds diskettes op te sturen en bovendien zelf uw basisadministratie wilt invoeren, dan is online boekhouden iets voor u. Via Online boekhouden heeft u toegang tot het eigen boekhoudpakket van Administratiekantoor Flex4You op het bedrijfsnetwerk. U kunt direct uw boekhouding bijhouden en raadplegen en ik kan gelijktijdig online met u meekijken. Bij mij is online boekhouden het middel en niet het doel. Ik begeleidt mijn cliënten en streeft er naar dat het online boekhouden voor beide partijen profijt oplevert.

 

 

 

 

 

Online Boekhouden is bijvoorbeeld geschikt voor cliënten die:

  • Wensen dat ik meekijkt bij het voeren van de administratie.
  • Zelf willen boeken, maar willen dat de ik controleer of boekingen juist zijn.
  • Overzichten en gegevens uit de administratie willen uitwisselen, bijvoorbeeld ten behoeve van het samenstellen van de jaarrekening.
  • Zelf niet willen omkijken naar installatie, onderhoud en back-ups.
  • Op elk moment van de dag, op elke plek ter wereld over hun administratie willen beschikken.

 

Starten met online boekhouden.

U moet zelf voor een datacommunicatieverbinding zorgen, waarbij in principe een telefoon met een modem al volstaat. Flex4You verzorgt in overleg met u voor de software en de licenties. U wordt op de hoogte gesteld als de account in werking is gesteld. Wanneer Flex4You een werkomgeving voor u heeft ingericht, wordt het voor u mogelijk om dagelijks financiële informatie met mij uit te wisselen.

 

 

Om online te gaan brengen we eerst een beveiligde internetverbinding tot stand. Vervolgens opent u in uw internetbrowser onze homepage. Daar heeft u de mogelijkheid om in te loggen op ons bedrijfsnetwerk. De eerste keer dat u dit doet, moet u een klein programma installeren dat de overdracht van de gegevens regelt. Vervolgens bent u ingelogd op het bedrijfsnetwerk van Administratiekantoor Flex4You. Vanaf dat moment is de enige informatie die u uitwisselt via de internetverbinding het signaal van uw toetsenbord en muis. Via dezelfde veilige verbinding komt de scherminformatie bij u terug. Er gaan dus geen databestanden over de lijn.

 

Als u wilt weten hoe ik u van dienst kan zijn, neemt u dan gerust vrijblijvend contact met mij op.